EETCAFé SCHOUWEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1046 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Schouwen. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 10:32 Was lekker eten hoor bezorgers waren ook gezellig alleen extreem jammer dat we ipv van een pizza margarita een pizza gekregen die we niet besteld hadden waardoor die dus niet op is en geen hap van gegeten is.
26 nov 2022 om 17:51 Het eten was van goede kwaliteit maar niet warm genoeg meer door een zeer lange bezorgtijd.
19 nov 2022 om 21:40 Eten om 18:45 besteld, werd verteld dat het om 19:30 kwam. Eten werd gebracht om 20:45. 2 uur wachten om zulke troep te krijgen. We zaten die dag daarna aan de erge schijterij. Moeders erg boos. zowat kilo kaas op kapsalon. Dus gewoon een kut zaak!!!
19 nov 2022 om 21:26 Veel en veel ste laat bezorgd Zou netjes zijn als het druk is dat ze even bellen Nee je moet zelf na 1 uur bellen
12 nov 2022 om 23:57 Het eten zou om 18:45u bezorgd worden. Helaas kwam het pas anderhalf uur later… 20:15u. Dit was erg jammer gezien we expres ‘zo snel mogelijk’ hadden aangegeven.
12 nov 2022 om 23:51 Vlot bezorgd. Rijk belegde pizza's tegen een nette prijs. Goed gegeten
6 nov 2022 om 21:42 Eten was 45 minuten te laat
5 nov 2022 om 20:50 2 uur later kwam de bestelling, was nog verkeerd ook.
5 nov 2022 om 20:47 Eten was ok. Maar duurde meer dan 2 uur voordat de bestelling er was. Ondanks dat ik van te voren gebeld had. En er werd toegezegd dat het er binnen 45 min zou zijn. Alles was lauw en dus niet lekker.
1 nov 2022 om 21:13 We hadden kapsalon besteld maar de friet was duidelijk al een x opgebakken niet te eten. En de bakjes knoflook saus snap ik al helemaal niet zo klein zijn die bakjes er zit haast niks geen saus in. Echt triest eten hier.
29 okt 2022 om 21:01 Onbeleefd aan de telefoon, niet het bestelde eten gekregen Wij bestelden 2x per week. Merkten al dat het slechter ging, koud eten of veel te laatste. Vanaf nu geen klant meer. Vuile afzetters en onbeschofteriken Moest een ster plaatsen, liefste o
27 okt 2022 om 9:30 Regelmatig besteld, zonder problemen. Gister besteld en een kapsalon met de helft minder patat en döner. Reden was volgens hun dat het vlees duurder is geworden. Schandalig voor 9 euro een half bakje vol. Nooit meer...