EETCAFé SCHOUWEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1211 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Schouwen. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 22:03 Goede pizza, bezorgtijd conform tijd aangegeven vooraf op de website
27 mei 2024 om 20:26 Bestätigt wurde eine Lieferzeit von 45 Minuten. Tatsächlich hat es trotz zweifacher Nachfrage 2 Stunden gedauert, bis das Essen da war
14 mei 2024 om 22:29 personeel keek ons bij het ontvangen heel vreemd naar ons, en was niet vriendelijk, zei geen woord tegen ons!
10 mei 2024 om 20:44 Slaat helemaal nergens, gezegt 6 uur laten bezorgen. Bezorger kwam 19:15 aan, wat een onzin. En hier door de pizza's ook koud.
3 mei 2024 om 22:13 Het eten werd niet bezorgd en hebben daarna nog een keer besteld een kwam toen nog niet uiteindelijk nog besteld en afgehaald maar turkse pizzas waren te koud en te veel sla
29 apr 2024 om 21:39 Half uur te laat eten was lauw niet blij
28 apr 2024 om 19:27 Duurde vrij lang voor de bestelling geleverd werd. Patat was koud. Extra champignons die ik besteld had waren rauw. Knoflooksaus was erg dun! Al met al tegenvaller voor t geld..
27 apr 2024 om 19:33 Delivery was really fast food was warm pizza can be doner was good kapsalon nothing special can be better .
21 apr 2024 om 20:19 Jammer dat je niet kunt bestellen wat er in het menu staat
15 apr 2024 om 10:58 Lekker
6 apr 2024 om 23:12 Lekker eten , vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar !
6 apr 2024 om 19:21 Voor de derde keer op rij heb ik een maaltyd thuis gekregen die ik niet bestelt heb en het eten was ook koud,ik heb ze gebelt maar ze gooien de hoor er op , daar betaal ik niet voor en ga ook niet meer bij eet caffe schouwen bestellen